Terezijana oborila rekorde!

Foto:bjelovar.info

Ovogodišnja Terezijana ponovno je oborila rekorde s više od 100 tisuća posjetitelja rekao je jutros na konferenciji za medije, gradonačelnik Bjelovara, Dario Hrebak.

“Naša procjena je da je Bjelovar proteklih dana posjetilo otprilike 100 tisuća ljudi. Komentari su odlični, posjetitelji su zadovoljni bogatim i raznolikim sadržajima, posebno kada je u pitanju glazbeni segment. Kada smo rekli da očekujemo veliku posjećenost, mnogi su nam se podsmjehivali. Samo na sinoćnjem koncertu Petra Graše bilo je više od 10 tisuća ljudi”, rekao je Hrebak.

Grad Bjelovar i TZ Bilogora Bjelovar zadovoljni su manifestacijom koja se ove godine odvila i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta te po prvi put Predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića, rekla je u rezimeu direktorica Turističke zajednice Bilogora- Bjelovar Ana Kelek:

“Cilj je postati jedna od poznatijih kontinentalnih turističkih destinacija. Potvrdu tome je dala i Hrvatska turistička zajednica koja nam je najavila službenu posjetu u srpnju. Recept za razvoj je vrlo jednostavan, čuvati i promovirati svoje, kombinirati urbanu kulturu grada Bjelovara i ruralni dio naše bilogorske tradicije. Program ovogodišnje Terezijane je bio kvalitetan i u tom smjeru svakako nastavljamo dalje. Naravno, mjesta za napredak i nadogradnju ima. Cijela ova priča ne bi bila izvediva bez cijele mašinerije ljudi”, zaključila je Kelek.

Nema postova za prikaz