Ratno-dokumetarni film večeras u Hrv. domu u Garešnici

Klub varaždinskih branitelja pod geslom „Da se ne zaboravi – Varaždin za Hrvatsku“ provodi projekt kojim promiče istinu o Domovinskom ratu- hodnjom od tisuću kilometara kroz mjesec dana, od Vukovara do Komarne, odnosno Pelješkog mosta, gdje planiraju stići na otvorenje. Krenuli su prošlog petka iz Vukovara, 19. srpnja trebaju stići u Ploče, danas su u Garešnici, a sutra nastavljaju s pješačenjem do Bjelovara.

U garešničkom Hrvatskom domu večeras će promovirati ratno-dokumentarni film „Ivan Sokač – Život za Hrvatsku“, u 20 sati. Ulaz je slobodan, a Koordinacija udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Garešnica prikazuje ga u sklopu obilježavanja Dana branitelja. Predsjednik Koordinacije Miroslav Gerstner poziva građane da ih podrže i pogledaju film:

Sutra će članovi Kluba varaždinskih branitelja boraviti u Bjelovaru, odati počast poginulima te u 20 sati prikazati film “Ivan Sokač – Život za Hrvatsku” u dvorani Gradskog muzeja. U nedjelju ujutro nastavljaju hodnju prema Koprivnici.

Nema postova za prikaz