TZ BBŽ obavila Javni poziv za podizanje kvalitete smještaja

Vila Garić u Podgariću (Foto- TZ BBŽ).

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije objavila je Javni poziv za podizanje kvalitete pružatelja usluga smještaja s područja županije za ovu godinu. Privatnim iznajmljivačima na raspolaganju je pola milijuna kuna, koje su osigurali Hrvatska turistička zajednica, sama županija i njena Turistička zajednica. Pojedinačno se može dobiti 30 tisuća kuna, a financirat će se do 50 posto prihvatljivih troškova (bez PDV-a). Odnose se na obnovu i opremanje smještajnih kapaciteta te pratećih sadržaja, kao što su vidikovci, dječja igrališta, bazeni i sl. 

Župan Marko Marušić, ujedno predsjednik županijske Turističke zajednice, Javni poziv je najavio u Čazmi, za nedavnog posjeta direktora HTZ-a Kristjana Staničića. Kako je izjavio, sličan poziv imale su i druge županije i pokazalo da se to se to odrazilo na turistički promet i da je mjera dobro pogođena. Mi ćemo, naravno, s tom mjerom nastaviti i u idućim godinama, a planirat ćemo i povećanje iznosa koji bespovratno dodjeljujemo iznajmljivačima, poručio je.

Javni poziv je otvoren do 10. kolovoza, a sve informacije dostupne su na internetskim stranicama županijske TZ  ili na poveznici:

http://www.tzbbz.hr/dogadanja-bbz/bjelovar/javni-poziv-za-podizanje-kvalitete-pruzatelja-usluga-smjestaja

Nema postova za prikaz