BBŽ objavila Javni poziv za projekte i programe udruga u 2022. godini

Bjelovarsko-bilogorska županija objavila je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga sa svog područja u tekućoj godini, koje zadovoljavaju javne potrebe građana i pridonose razvitku i općem napretku. Na raspolaganju je 300.000 kuna, a udruge će moći dobiti od dvije do najviše 20 tisuća kuna. Javni poziv je otvoren do kraja kolovoza, a objavljuje se na oglasnoj ploči i web-stranici Županije.

U nastavku prenosimo tekst Javnog poziva:

Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga s područja Bjelovarsko-bilogorske županije za 2022. godinu

Bjelovarsko-bilogorska županija objavila je Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koji će se financirati iz Proračuna Bjelovarsko-bilogorske županije za 2022. godinu. Prijavitelji mogu biti udruge s područja Bjelovarsko-bilogorske županije koje zadovoljavaju javne potrebe građana i pridonose razvitku i općem napretku Županije i to na sljedećim područjima:

–        zaštita i promicanje ljudskih prava, zaštita i promicanje prava osoba  s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih

–        promicanje vrijednosti Domovinskog rata

–        zaštita, briga i izobrazba djece i mladih te njihovo aktivno sudjelovanje u društvu

–        borba protiv ovisnosti

–        zaštita prava potrošača

–        zaštita okoliša i prirode

–        zaštita zdravlja

–        vjerske i caritativne zajednice

–        gospodarstvo

Javni poziv objavljen je na web stranici (www.bbz.hr) i oglasnoj ploči Bjelovarsko-bilogorske županije i bit će otvoren do 31. kolovoza 2022. godine.

Ukupan raspoloživi iznos koji će se dijeliti je 300.000 kuna, a udruge će moći dobiti od minimalno 2.000 do maksimalno 20.000 kuna.  

Cjelokupni tekst Javnog poziva s pripadajućim obrascima može se vidjeti na poveznici: 

https://bbz.hr/javni-pozivi-natjecaji/javni-poziv-za-financiranje-programa-i-projekata-koje-provode-udruge-od-interesa-za-op%C4%87e-dobro-iz-prora%C4%8Duna-bjelovarsko-bilogorske-%C5%BEupanije-za-2022-godinu

Nema postova za prikaz