Još jedan ugovor za Daruvarske toplice, ovog puta s Hrvatskim karate savezom

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Daruvarske toplice na još četiri godine produljila je svoju suradnju s Hrvatskim karate savezom. Ugovor su proteklog vikenda potpisali ravnatelj bolnice Ratko Vuković i Davor Cipek, predsjednik HKS-a koji je do sada u spomenutoj ustanovi ostvario 2500 noćenja te doprinio s gotovo pola milijuna kuna.

“Hrvatski karate savez broji 180 članica, 16 županijskih i 4 gradska saveza s približno 8600 registriranih sportašica i sportaša, 490 karate trenera i 130 sudaca. Zaista smo velika obitelj i s obzirom na rezultate ubrajamo se među najrazvijenije i najorganiziranije te brojem osvojenih odličja među najuspješnije sportske saveze”, rekao je Cipek.

Potpisivanju je nazočio i župan Marko Marušić te rekao kako mu je drago što Daruvarske toplice postaju nezaobilazno mjesto za pripreme sportaša i što je ovo četvrti ugovor koji se potpisuje od početka ove godine.

Podsjetimo, Daruvarske toplice nedavno potpisale i važan ugovor o suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, a ravnatelj toplica Ratko Vuković istaknuo je kako će sličan ugovor potpisati i sa Sportskim savezom Grada Zagreba. “To nam je jako bitno s obzirom na podatak koliko je saveza unutar tog velikog sportskog saveza. Prvi put u toplicama imamo i 4 nogometna kluba u sljedećih mjesec dana. Želimo promijeniti strukturu naših gostiju, puno stvari smo pokrenuli, posebno što se tiče sportskih priprema. I ovaj ugovor s Hrvatskim karate savezom samo pokazuje održivost koju želimo u Daruvarskim toplicama, a sve to pod kapom Nacionalnog plana oporavka i otpornosti”, zaključio je Vuković.

Nema postova za prikaz