Još samo nekoliko dana je rok za prijavu u treći razred srednje policijske škole

Ako ste završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju upišite Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Program će započeti sukladno epidemiološkoj situaciji u to vrijeme, najranije 19. rujna 2022. godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Rok za podnošenje prijava je do 15. kolovoza 2022. godine. Više informacija potražite ovdje.

Također, ako ste završili prva dva razreda četverogodišnjeg obrazovanja postanite policajac/policajka i upišite III. razred Policijske škole „Josip Jović“.
Svi zainteresirani srednjoškolci koji zadovoljavaju niže navedene uvjete, od 21. lipnja 2022. do 1. kolovoza 2022. godine mogu se prijaviti na natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole “Josip Jović”, kojim će steći kvalifikaciju za obavljanje policijskog posla.

Policijska škola „Josip Jović“ upisuje dakle 100 učenika/učenica za potrebe MUP-a i 25 učenika/učenica u III. razred srednjoškolskog obrazovanja za potrebe Ministarstva pravosuđa i uprave.

Rok za podnošenje prijava do 1. kolovoza 2022. godine. Više informacija potražite ovdje.

Izvor. PU bjelovarsko-bilogorska

Nema postova za prikaz