Još uvijek traju prijave za 7. Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim”

Još je uvijek u tijeku natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene na 7. Etno festivalu „Bilogoro, u srcu te nosim“.

Festival će se održati 6. studenog 2022. u Velikom Trojstvu. Na natječaj se mogu javiti izvođači sa skladbama koje do sada nisu javno izvedene, a mogu ih dostaviti do 15. rujna 2022. Najuspješnije tri skladbe po ocjeni stručnog žirija te tri najuspješnije po ocjeni publike, bit će javno nagrađene na festivalu, a skladba s najviše dobivenih lajkova na YouTube kanalu festivala bit će nagrađena na 8. Etno festivalu.

Uvjeti natječaja te prijavnica mogu se pronaći na internetskoj stranici http://bilogorousrcutenosim.com/ , a prijavnica s demo snimkom dostavlja se na službenu e-mail adresu btp.festival@gmail.com.

Molimo vas, da kroz svoje medije pozovete sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na našem festivalu koji čuva i promiče izvornu bilogorsku glazbu te potiče tekstopisce, skladatelje i izvođače na njezino stvaranje i izvođenje.

Pripreme za ovogodišnji festival su u punom jeku te zahvaljujemo Općini Veliko Trojstvo, Turističkoj zajednici Bjelovarsko-bilogorske županije i Turističkoj zajednici Bilogora-Bjelovar što nam pomažu u organizaciji.

I dalje pratite rad Udruge „Bilogorski turistički put“ te pripreme za 7. Etno festival „Bilogoro, u srcu te nosim“, a uskoro ćemo imati i konferenciju za medije na kojoj ćemo vas pobliže upoznati sa svim pripremama.

Izvor: Organizacijski odbor 7. Etno festivala „Bilogoro, u srcu te nosim“

Nema postova za prikaz