Bazeni u Velikom Grđevcu sezonu kupanja završili s oko 15 tisuća posjetitelja

Foto: Facebook/Bazeni Veliki Grđevac, TZ BBŽ

Kompleks bazena u Velikom Grđevcu ljetna je destinacija mnogih zadnjih šest godina. Nedavno je završila još jedna sezona tijekom koje su grđevački bazeni imali oko 15 tisuća posjetitelja. To  je u okviru očekivanja, a prihodi su čak i iznad dosadašnjih, rekla je Zvjezdana Galkovski  ravnateljica Kulturnog centra Mato Lovrak u sklopu kojeg su i bazeni.

Bazeni su prije nekoliko dana zatvorili svoja vrata, no već se rade planovi i za iduću godinu. Među primarnim ciljevima je dodatno povezati Lovrakov centar koji u kojem su ribnjaci, restoran i drugi sadržaji s onima na bazenu, a i do sada je neke organizirane grupe između te dvije lokacije prevozio turistički vlakić. Razmišlja se i o dodatnim ulaginjma, dio opreme traži obnovu, nakon šest godina, no velika je stvar što se, zahvaljujući toplinskim panelima, dosta i uštedjelo:

Da ne mogu biti nezadovoljni, slaže se i načelnik Tomislav Pavlečić:

Planovi se rade već za iduću godinu, a već duže postoje i oni za dodatno obogaćivanje te lokacije. Ideje su pojačati turističku ponudu novim stazama, ali i smještajnim kapacitetima.

Nema postova za prikaz