Prikupljena sredstva za odlazak Renate Hranilović na Europsko prvenstvo u šahu u Turskoj!

Prikupljeno je dovoljno sredstava za odlazak mlade garešničke šahistice Renate Hranilović na Europsko prvenstvo u šahu u Turskoj, od 04. do 15. studenog ove godine, kako javlja predsjednik Šahovskog kluba Garešnica, Miroslav Horina. Klub se odlučio na poziv javnosti za pomoć, u koji se uključio i Krugoval Garešnica, kako bi prikupio dovoljno novca za sudjelovanje aktualne državne prvakinje na natjecanju europske razine. Bilo je potrebno 20.000 kuna, što je sjelo na račun u svega nekoliko dana te iz Kluba zahvaljuju svima koji su sudjelovali. Višak će, kažu, utrošiti u opremu budućih šahovskih nada, pa su i nove donacije stoga dobrodošle.

U priopćenju se navodi:

Poštovani,

s obzirom na objavljenu akciju za prikupljanje sredstava za Renatu Hranilović, ovim putem vas obavještavamo da je akcija bila uspješna i da je do sada prikupljeno 27.558,60 kn što je dostatno s obzirom da su predviđeni troškovi za sudjelovanje 20.000,00 kn.

Višak prikupljenih sredstava utrošiti će se za sudjelovanje Renate Hranilović na pripremnim turnirima prije samog odlaska na prvenstvo te nabavu opreme za rad kluba kako bi se stvorili bolji preduvjeti za budući rad s mladima.

Struktura zaprimljenih donacija:

Hrvatski šahovski savez 10.000,00 kn

Grad Garešnica 5.000,00 kn

Fizičke osobe i privatni poslovni subjekti: 12.558,60 kn

S obzirom na navedeno obavještavamo Vas da se daljnje prikupljanje sredstava obustavlja.

Zahvaljujemo se svima koji su iskazali dobru volju, medijima koji su podržali akciju i ljudima koji su dali doprinos.

Lp,

Miroslav Horina

Predsjednik ŠK Garešnica

Nema postova za prikaz