Manje od mjesec dana preostalo je do 7. Etno festivala “Bilogoro, u srcu te nosim”

Nakon duge dvije pandemijske godine Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” vraća se pred publiku te će se održati 6. studenog 2022. u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu. I ove godine u konkurenciji se našlo mnoštvo odličnih izvođača te je bio pravi izazov odabrati njih 16 koji će 6. studenog stati pred publiku i pokazati im svoje umijeće. Prilikom odabira skladbi odlučivale su nijanse, no sigurni smo da će odabrani izvođači dostojno promovirati bilogorski kraj i sudjelovati u očuvanju bilogorske baštine.

Na tržnici u Bjelovaru i u zgradi Općine Veliko Trojstvo će uskoro krenuti prodaja ulaznica, o čemu ćemo Vas naknadno obavijestiti, a ulaznice će se moći kupiti i uoči početka samog festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu.

Osim odličnih natjecateljskih skladbi, na festivalu nas očekuju i glazbeni gosti iznenađenja te pobjednik prošlogodišnjeg Etno festivala koji će tom prilikom primiti i zasluženu nagradu, a otkrit ćemo Vam i kako će program festivala voditi svima dobro poznato televizijsko lice – Branko Uvodić.

Pozivamo Vas da pratite našu Facebook stranicu Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” na kojoj ćemo objavljivati više detalja, ali i da medijski popratite sam festival.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na e-mail btp.festival@gmail.com ili na broj 091/587-8133.

Nema postova za prikaz