Biciklist u Velikom Vukovju napuhao 3,06 promila

Vikend iza nas donio je dosta posla bjelovarsko-bilogorskoj policiji. Od osam prometnih nesreća, većina je bila s materijalnom štetom, jedna s teže ozlijeđenom osobom u Grubišnom Polju, njih pet na bjelovarskom i dvije na području djelovanja garešničke policije. Ovdje je i rekorder vikend-akcije s 3,06 promila- 48-godišnji biciklist iz Velikog Vukovja. Glasnogovornik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske Saša Đorđević o tome je rekao:

Od 121-og prekršaja, 11 je na alkohol, 13 na pojas, tri na mobitel, 41 ostali i 53 na prekoračenje brzine. Najveće je bilo na bjelovarskoj obilaznici- 137 kilometara na sat, gdje je dozvoljeno 90. Spomenimo i europski nadzor na prekršaje teretnih vozila i autobusa, od kojih je većina, njih čak 11 koji su vozili našim cestama- nažalost bila tehnički neispravna. Saša Đorđević:

Što se krađa i provala tiče, iz dvorišta u Velikoj Pisanici nestala je auto-prikolica te iz kuća u Kapeli televizor, u Starim Skucanima uređaji i alat, a u Prespi nakit.

Nadalje, pas bez nadzora u Velikom Grđevcu ugrizao je dječaka, pa je vlasnik zaradio prijavu. Ispod željezničkog mosta u Siraču pronađeno je 80 komada streljiva, koje je pohranjeno do uništenja. U Daruvaru je 50-godišnjakinja pronašla torbicu s kuvertama, koju je predala policiji. Utvrđeno je da se u njima nalazio novac, koji je vraćen vlasniku nakon što je prijavio da ju je izgubio.

Nema postova za prikaz