U Velikom Grđevcu održana još jedna Komušana

Proteklog je vikenda u Velikom Grđevcu održana još jedna Komušana. Sada već tradicionalnu manifestacija u Lovrakovom centru organizirali su Kulturni centar i Udruga Hrvatsko srce. Tajnica udruge, Jasna Legin:

Osim njih, u organizaciji su sudjelovali i udruga Ploščićko mašinanje, Matica umirovljenika Veliki Grđevac, Članovi Konjičkog kluba Dorat koji su predvodili povorku koja je oko podne stigla do Kulturnog centra, kao i DV Slatki Potok koji je održavao radionice za djecu s komušinom. Također, u svemu je pomogla i OŠ Mate Lovraka čiji su učenici sudjelovali i u kulturno-umjetničkom dijelu programa sa glazbenim točkama te recitacijama. Na početku manifestacije posjetiteljima se obratio i načelnik općine, Tomislav Pavlečić:

S obzirom na to da su pokrovitelji manifestacije općina Veliki Grđevac te županija, okupljene je pozdravila i zamjenica župana, Marija Jungić:

Okupljene su glazbenim nastupima zabavljali Pjevačka skupina Dike te TS Nemir, a održane su i starinske igre među kojima komušačka alka.

Nema postova za prikaz