Priznanja HGK-a ‘Zlatna kuna’: Autegra d.o.o. iz Garešnice najuspješnije malo trgovačko društvo

U HGK-Županijskoj komori Bjelovar najuspješnijim gospodarstvenicima u 2021. godini uručene su plakete Zlatna kuna. Nekoliko je različitih kategorija, a u onoj za najuspješnije malo trgovačko društvo nagrada je otišla u ruke Saše Štekovića, direktora i osnivača tvrtke Autegra d.o.o.. Spomenuta tvrtka trenutno broji 15 zaposlenih s uredima u Garešnici i Zagrebu, u planu im je širenje na jug i istog zemlje, a možda i u inozemstvo, rekao je Šteković i zahvalio na priznanju.

Saša Šteković, direktor i osnivač tvrtke Autegra d.o.o. iz Garešnice

Drvna industrija Čazma d.o.o. dobitnik je Zlatne kune u kategoriji najuspješnijeg velikog trgovačkog društva, s prihodom većim od 60 milijuna kuna i s više od 250 zaposlenih, a u kategoriji najuspješnijeg srednjeg trgovačkog društva priznanje je dobio čazmanski Intra lighting d.o.o..

Dodajmo kako je svečanom sjednicom Gospodarskog vijeća Županijske komore Bjelovar obilježeno i 60 godina rada komore. Čestitajući obljetnicu, župan Marušić je zahvalio dosadašnjem predsjedniku Jakovu Ćoriću na uspješnom i predanom radu te je dodao kako će u proračunu za 2023. godinu pokušati povećati iznos potpora za poduzetnike.

Nema postova za prikaz