Radovi na aglomeraciji Kutina u punom zamahu

Foto: Kutina.hr

Izvođenjem radova na postavljanju novog sustava javne vodoopskrbe i sustava javne odvodnje na križanju ulica Vladimira Nazora i Kneza Ljudevita Posavskog u Kutini, te privremenom zatvaranju prometa i prometnoj regulaciji obilaska državne ceste D45 prema mjestu Ilova, izvode se radovi spajanja istočnog dijela Kutine na sustav javne odvodnje.

U mjestu Mikleuška izveden je dio radova novog sustava javne vodoopskrbe u Garičkoj ulici i ulici Kompator brdo, te se uskoro očekuje nastavak radova u Garičkoj ulici čime će mjesto Mikleuška dobiti pitku vodu, prenosi Kutina.hr.

Isto tako u poodmakloj fazi su radovi na izgradnji sustava javne vodoopskrbe u mjestu Stupovača, te su se nakon završetka radova u Selskoj ulici i ulici Polja radovi počeli izvoditi u Vinogradskoj ulici, te će se nakon toga izvesti sustav javne vodoopskrbe u ulici Sipovi, nakon čega bi cijela Stupovača trebala dobiti pitku vodu.

U centru grada Kutine dobro napreduju radovi na izgradnji sustava javne vodoopskrbe i sustava javne odvodnje u Kolodvorskoj ulici, te će se nakon završetka izgradnje novih cijevi javne vodoopskrbe i cijevi javne odvodnje krenuti u izvođenje kućnih priključaka. U Radničkom naselju u Kutini završena je izgradnja novog sustava javne odvodnje u ulici 1. svibnja, te se sada radovi na novom sustavu javne odvodnje izvode u Ilovskoj ulici, dok druga ekipa izvodi radove u Husainskoj ulici.

U planu za ovaj tjedan je asfaltiranje zapadnog prometnog traka u Vinogradskoj ulici od početka ulice do križanja s ulicom Kralja Zvonimira. Nakon blagdana Svih Svetih u planu je asfaltiranje dijela ulice Antuna Gustava Matoša i križanje s ulicom Stjepana Radića, te dio ulice Stjepana Radića do križanja s ulicom Kralja Petra Krešimira IV.

Nema postova za prikaz