Uništavao cvjetnjake i prometne znakove u središtu Garešnice

Izvješće županijske policije odnosi se na proteklih 96 sati, tijekom kojih se dogodilo više događaja za koje se provode kriminalističke istrage. Na daruvarskom području bile su provala i krađa sa štetom od nekoliko desetaka tisuća kuna: u Donjem Daruvaru s benzinske je ukradeno više stotina kutija cigareta, a iz dvorišta u Batinjanima kombi. Usto, na bjelovarskom parkiralištu, nepoznate osobe su teško ozlijedile 30-togodišnjaka.

Javni red i mir narušavao je pijani mladić u Garešnici, koji je u subotu iza ponoći vikao i galamio, oštetio više cvjetnjaka i prometnih znakova te vrijeđao policiju, tako da je priveden do otriježnjenja, izdvaja glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Saša Đorđević.

Zabilježene su i dvije dragovoljne predaje oružja i streljiva, u Stanićima i Garešnici, od strane 77-godišnje žene, koje je oduzeto i pohranjeno do uništenja, dodaje glasnogovornik Đorđević.

U prometu, od ukupno devet nesreća, tri su bile s ozlijeđenim osobama, a šest s materijalnom štetom, od toga jedna i na garešničkom području. Policija je provela i pojačani nadzor u vrijeme produženog vikenda, kada je evidentirana 91 aktivnost. Od toga, osam se odnosi na alkohol, a rekorder s 2,51 promilom bio je vozač u Bjelovaru. Također, njih 11 nije se vezalo, troje je koristilo mobitel, dok je 15-ero prebrzo vozilo, od čega je u Grubišnom Polju izmjereno 103 kilometra na sat, gdje je dozvoljeno 60.

Nema postova za prikaz