Tomislav Pavlečić novi je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije

Na jučerašnjoj Izborno-izvještajnoj skupštini HNS-a BBŽ izabran je novi predsjednik – Tomislav Pavlečić inače načelnik Općine Veliki Grđevac.

Cilj rada županijske organizacije HNS-a u narednom periodu je stvoriti prepoznatljiv HNS Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te dobrim idejama i projektima omogućiti bolji život svih stanovnika, a posebice mladih koji zasnivaju svoju obitelj na našem području“, poručio je novoizabrani predsjednik Pavlečić zahvalivši se na ukazanoj podršci.

Podršku novoizabranom vodstvu dao je i predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj koji je tom prilikom istaknuo kako je HNS kao stranka orijentirana na pojedinca i na zajednicu u kojoj živi jer na tome sve počiva.

Graditi odozdo prema gore u politici je jako teško, ali ako se gradi na taj način sa zdravim i čvrstim temeljim onda je to trajno i ostaje budućim generacijama. Nema instant rješenja već se rezultati postižu stalnim radom i razgovorom s ljudima. Upravo je i Općina Veliki Grđevac čiji je načelnik Pavlečić, takav primjer gdje život može biti dobar i u manjim sredinama čije potencijale treba prepoznati i početi koristiti. Na taj se način demografski obnavlja Hrvatska i osigurava ostanak mladih u ruralnim sredinama. To je primjer što HNS predstavlja“, istaknuo je predsjednik HNS-a Čuraj.

Inače, rad i rezultati načelnika Tomislava Pavlečića u Općini Grđevac vidljivi su kroz realizaciju brojnih projekata poput velikogrđevačkih bazena i Centra za sport i rekreaciju. Ovom prilikom Pavlečić je najavio i nove projekte u općini, a to je izgradnja pročistača otpadnih voda i kanalizacijske mreže te dječjeg vrtića s jaslicama za stotinjak djece, kao i dom za starije i nemoćne u sklopu kojeg bi bio i dnevni boravak za umirovljenike.

U službenom se priopćenju još navodi kako su za potpredsjednike Županijske organizacije HNS-a izabrani Neven Alić i Juraj Marković, dok je tajnicom ŽO izabrana Dijana Kirin.

Nema postova za prikaz