ŽO Hrvatske seljačke stranke Bjelovarsko-bilogorske županije održala Programsku skupštinu

Foto: Željko Lenart/Facebook

Jučer je u društvenom domu u Novoj Rači, Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Bjelovarsko-bilogorske županije održala svoju Programsku skupštinu. Na njoj su delegati jednoglasno prihvatili Izvješće o dosadašnjem radu predsjednika Darka Knežić te Plan i program rada za narednu, 2023. godinu.

Predsjednik Knežić izrazio je žaljenje zbog trenutnog stanja u stranci koje je dovelo i do lošijih izbornih rezultata na zadnjim lokalnim izborima. Unatoč svemu tome, istaknuo je optimizam i nadu u osnaživanje stranke na terenu što će uvelike pridonijeti boljim rezultatima i  radu stranke.

Prisutne HSS-ovce pozdravili su i gosti skupštine Željko Lenart, saborski zastupnik i glavni tajnik HSS-a, Marko Martinčević, predsjednik GO HSS-a Križevci te Mato Mlinarić, predsjednik Neovisnih seljaka Hrvatske. Željko Lenart u svom je obraćanju upoznao prisutne sa radom Stranke te aktivnostima Kluba zastupnika HSS-a i RF-a u Hrvatskom saboru.

Glavna poruka skupštine u Novoj Rači je da se stranka mora snažnije zalagati za selo i ruralni prostor,  za bolji položaj seljaka jer oni su uvijek bili neizostavan dio i srž Hrvatske seljačke stranke te da treba ostati jedinstven i složan u radu, stoji u službenom priopćenju.

Nema postova za prikaz