MK Bjelovar domaćin proglašenja najboljih motociklista Hrvatske

Moto klub Bjelovar ove je godine izabran za domaćina proglašenja najboljih hrvatskih sportaša u motociklističkom sportu, koje će se održati u subotu, 3. prosinca u 12 sati.

Očekuje se 75 dobitnika nagrada svih naraštaja iz cijele Hrvatske, kojima će nagrade uručiti predstavnici Hrvatskog motociklističkog saveza, istaknuo je predsjednik Moto kluba Bjelovar Alen Krce.

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić čestitao je Klubu na izvrsnim rezultatima na kraju sezone 2022. te je istaknuo podršku Grada motociklističkom sportu, kao i samim članovima koji svojim radom i trudom promoviraju Bjelovar i aktivni su u različitim gradskim događanjima.

Moto Klub Bjelovar trenutno ima oko 80 članova od kojih je 40 aktivno na različitim natjecanjima. Bjelovarčanin Alen Sokač, jedan je od natjecatelja koji redovito vozi utrke na Prvenstvu Hrvatske u motociklizmu.

Moto klub Bjelovar odrađuje i obuku sigurnosti u prometu mladih, ponajviše u srednjim školama, a u bližoj povijesti kluba nije zabilježen niti jedan slučaj životno stradalog vozača.

Alen Krce, predsjednik MK Bjelovar (lijevo) i Alen Sokač (desno)

Nema postova za prikaz