Dvorana u Hercegovcu jedna od tema na Aktualnom satu skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije

Na Aktualnom satu jučerašnje sjednice skupštine BBŽ-ije, prvo pitanje postavila je Dubravka Dragašević (Domovinski pokret). Odnosilo se na duge liste čekanja pacijenata u OB Bjelovar, na što joj je odgovor dala ravnateljica bolnice, Sanela Grbaš Bratković. Navela je kako u obzir treba uzeti broj osoblja, kao i aparata te činjenicu da na čak čevrtinu ugovorenih pregleda građani uopće ne dođu, a naručeni su.

Pitanje županu Marku Marušiću postavio je pak gradonačelnik Garešnice, Josip Bilandžija (HDZ), a ticalo se božićnica za umirovljenike.

Kako je naveo Marušić, planirana je isplata 100 kuna božićnice onima s najmanjim primanjima, a u idućim će se godinama to povećati.

Načelnik Hercegovca Boro Bašljan (Demokratski HSS) dotaknuo se školstva, odnosno tjelesno zdravstvene kulture čija se nastava u Hercegovcu održava u učionici.

Župan Marušić naveo je kako će se tijekom siječnja iduće godine raspisati natječaj i krenuti sa završetkom spomenuta projekta, a dodatno pojašnjenje dala je pročelnica Andrea Prugovečki Klepac:

Nema postova za prikaz