Sutra se na gradskim trgovima ispraća 2022. godina, provjerite programe u Garešnici, Lipiku, Bjelovaru, Kutini, Novskoj i Daruvaru

Jedan dan nas dijeli od nove, 2023. godine. Jedna od sigurnih promjena je euro, koji nam postaje službena valuta, a kakva će biti u konačni za svakoga od nas, znat ćemo za 12 mjeseci. Tako sutra ispraćamo 2022. godinu, što će mnogi obilježiti u društvu na gradskim trgovima. Dio ih je rezerviran i za dnevne proslave dočeka nove godine i to za one najmlađe. Tako će biti i u Garešnici, gdje dječji doček, od 11 sati na trgu organizira grad, Turistička zajednica i vrtić.

Poziv najmlađima stiže i iz Lipika. Tamo imaju tematski doček za male, u znaku James Bonda, a kreće sutra od 17 sati, uz animatore, glazbu, ples slastice, goste iznenađenja i puštanje lanterni želja. Sve se održava u velikom grijanom šatoru, u kojem iza tog slijedi doček za odrasle, uz Tamburaški sastav „Ambar“.

I u Bjelovaru je spreman dječji doček. Okupljene će u središnjem gradskom parku svirkom zabavljati Tragovi uz koje će, simboličnim odbrojavanjem u podne, dočekati Novu 2023. godinu. Obići će ih i Moto Mrazovi koji će sa sobom, kao i uvijek, donijeti vreće pune slatkiša. U sklopu bjelovarskog Adventa, veselo će biti i večeras, uz koncert grupe Pravila igre. Danas pravi party spremaju i u Grubišnom Polju, gdje je u 18 sati dječji doček, dok će odrasli partijati sutra na glavnom gradskom trgu.

Dječji doček u Kutini kreće sutra u 11 sati, uz voditelja, ples, razne igre i dječji šampanjac. Od 22 sata okupljat će se odrasli, na kutinskom trgu, gdje će ih svirkom u novu godinu uvesti bend „Do tu“.

Još jednu mogućnost za doček na otvorenom nudi Novska, na središnjem gradskom trgu, ispred gradske vijećnice. Posjetitelje će zabavljati tamburaški sastav Želja, a program započinje u 22 sata.

Još jedna obližnja opcija i lokacija dočeka na otvorenom je i Daruvar. Na Trgu kralja Tomislava započinje u 22:30, za dobru zabavu zadužena je Ivana Marić, poručuju organizatori i najavljuju ponoćni vatromet. Iako u Garešnici nema dočeka na otvorenom, mnogi će se okupiti u lokalima. Zbog toga je, gradskom odlukom, rad ugostiteljima tijekom najluđe noći, dozvoljen do 5 ujutro. Kakvu god odluku donijeli i gdje god dočekali 2023., želimo da vam bude dobra i onakva kavu si želite. Sretna vam Nova godina!

Nema postova za prikaz