Župan Marko Marušić i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak u obilasku žurnih službi

Mirno i bez ozbiljnih intervencija, ukratko glasi informacija o radu žurnih službi u novogodišnjoj noći na području Bjelovarsko-bilogorske županije. U to su se prvog dana nove 2023. za tradicionalnog obilaska uvjerili župan Marko Marušić i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, koji je rekao da je godina dobro započela.

– U novogodišnjoj noći u bjelovarskom rodilištu dobili smo i prvu bebu. Riječ je o djevojčici rođenoj nekih 45 minuta iza ponoći, tako da sa dobrim vijestima započinjemo ovu 2023. godinu za koju se nadam i vjerujem da će nam svima biti uspješna – kazao je župan Marušić.

Krenuli su od županijskog Zavoda za hitnu medicinu gdje ih je dočekao ravnatelj Nenad Mrzlečki. Novogodišnja noć, rekao je, bila je uobičajena za djelatnike Hitne službe. Potom su u društvu načelnika Jakoba Bukvića obišli prostorije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske te se uvjerili da je stanje na početku nove godine zadovoljavajuće. Na kraju su obišli i Vatrogasnu zajednicu BBŽ i Javnu vatrogasnu postrojbu Bjelovar. Tamo su ih dočekali zapovjednik bjelovarskih vatrogasaca Davor Đalog, kao i predsjednik i zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Silvestar Štefović i Josip Heger.

Nema postova za prikaz