Pjesmu naručio prijeteći motorkom

Na neobičan način narušen je javni red i mir u daruvarskom ugostiteljskom objektu, gdje je 40-godišnji muškarac tražio puštanje pjesme uz prijetnu motornom pilom, koja mu je oduzeta, a on priveden do otriježnjenja i slijedi mu optužni prijedlog, izdvaja glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Saša Đorđević.

Županijska policija je tijekom vikenda zabilježila i četiri provale, među kojima i krađu piva u limenkama iz Daruvarske pivovare, za koju se sumnjiči 19-godišnji mladić, koji je uhićen. Iz dvije kuće u Gudovcu čiji su vlasnici u inozemstvu netko je otuđio televizor i nakit u vrijednosti nekoliko tisuća eura. Pokradena je i 68-godišnja žena u Bjelovaru, kojoj je netko iz šupe ukrao 4 metra bukve, od više stotina eura, dok se na par desetaka eura procjenjuju nestali akumulatori i pribor za jelo iz kuće u Tomašu, u kojoj nitko ne živi.

Vezano za promet, preko vikenda na županijskim prometnicama dogodile su se četiri nesreće, od kojih dvije s materijalnom štetom na bjelovarskom području, gdje je bila i jedna s lakše ozlijeđenom osobom te još jedna na grubišnopoljskom.

Provedena je i akcija pojačanog nadzora, a u petak dodatno s naglaskom na brzinu. Od 216 prekršaja, pet se odnosilo na alkohol, čija je najveća koncentracija od 1,69 promila izmjerena kod 27-godišnjeg muškarca u Velikom Grđevcu. Brzina kretanja vozila prekoračena je u 149 slučajeva, čiji je rekorder uhvaćen u Doljanima sa 105 kilometara na sat, gdje je dozvoljeno 50. Bilo je i 50-ak ostalih prekršaja, a zbog mokrih kolnika policija i danas poziva na pojačan oprez u vožnji.

Nema postova za prikaz