Proglašeni najbolji športaši, djelatnici i klubovi Općine Hercegovac

Veljača u Hercegovcu započela je obilježavanjem i proslavom Dana općine. U petak je tako održana svečana sjednica u sklopu koje su dodijeljena općinska priznanja, dok je u subotu održano 27. tradicionalno proglašenje najboljih športaša, djelatnika i klubova Općine, za 2022. godinu.

Ivan Stankić preuzeo je prošlogodišnje priznanje povodom oproštaja od aktivnog igranja nogometa, nakon više od 500 odigranih utakmica.

Čak tri nagrade otišle su u Šahovsko društvo Braslav Rabar. Od toga, dvije zahvale – općenita za promicanje šaha i 30. godina djelovanja društva, a druga Vladi Jakovljeviću također za promicanje šaha i športske zajednice. Treće priznanje dobio je Hrvoje Duk kao športski djelatnik 2022. godine.

Najuspješnijom ekipom proglašena je seniorska momčad nogometnog kluba Hajduk Hercegovac koji ove godine slavi i 100. godišnjicu osnutka, a trenutno se nalazi na vodećem mjestu 1. ŽNL.

Najperspektivnijim mladim športašem Općine za prošlu godinu proglašen je Ivano Cjetojević, dok je u kategoriji najboljeg športaša ili športašice nagrada otišla u ruke laureatkinje, Eve Mihaljević.

Čestitke svima uputili su Josip Mihaljević, predsjednik Zajednice športskih udruga Općine Hercegovac i načelnik Općine Hercegovac Boro Bašljan, a samu dodjelu svojim nastupom uveličale su članice Pjevačke skupine Hrvatske čitaonice Hercegovac.

Nema postova za prikaz