Veleučilište u Bjelovaru nagradilo najbolje profesore po izboru studenata

Izvor: bjelovar.info; Najbolje ocijenjeni profesori temeljem studentskih anketa, s lijeva na desno - profesori Goran Benkek, Goranka Rafaj, Krunoslav Husak i Zrinka Puharić, dekanica VUB-a

Veleučilište u Bjelovaru proteklog je tjedna proslavilo svoj Dan. Tim je povodom sve okupljene pozdravio i gradonačelnik, Dario Hrebak:

Okupljenima su se obratile i prodekanica Tatjana Badrov te dekanica Zrinka Puharić, a u sklopu proslave, proglašeni su i najbolje ocijenjeni profesori temeljem studentske ankete. Spomenuto proglašenje održano je po prvi put u 15 godina rada, a kao najbolje ocijenjen profesor na stručnom preddiplomskom studiju Mehatronike za proteklu akademsku godinu proglašen je Goran Benkek, dok je na stručnom preddiplomskom studiju Računarstva titulu najboljeg dobio Krunoslav Husak.

Na stručnom preddiplomskom studiju Sestrinstva najbolja po izboru studenata Goranka Rafaj, a za kraj recimo kako je 200-tinjak maturanata prošloga tjedna posjetilo VUB tijekom Dana otvorenih vrata. Oni maturanti koji su ispunili anketu imali su mogućnost osvajanja nagrade – hoodie majice, a najviše sreće imala je učenica 4.a razreda Gimnazije Bjelovar, Laura Bačak.

Nema postova za prikaz