DV Maslačak: U Vel. Trnovitici krenula mala škola u novom objektu, a u Gar. Brestovcu održan “Prespavanac”

Jučer je u novouređenom objektu DV Maslačak u Velikoj Trnovitici s provođenjem krenula mala škola. Pet je polaznika o kojima će brinuti jedan odgojitelj svakog radnog dana od 16 do 19 sati, do kraja mjeseca lipnja. Nakon vanjskog uređenja i stolarije, kroz veljaču je dovršeno unutarnje opremanje vrtića te je sva oprema i potrošni materijal sada na lokaciji, a da je sve spremno za mališane potvrđuje i ravnateljica vrtića Marinela Kermeci.

Aktivnosti u DV Maslačak time ne prestaju, pa je tako proteklog vikenda u objektu u Garešničkom Brestovcu održan “Prespavanac” s petka na subotu, a tijekom kojega su mališani između ostaloga uživali i u projekciji animiranih filmova te kokicama.

U tijeku je i planiranje Maslačkovih igra razbibrige. Na njih će biti pozvani svi dječji vrtići koji nose ime Maslačak, a planiraju se za subotu, 13. svibnja.

Također, recimo i kako je nastavljena suradnju s Institutom Ruđer Bošković te Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Zagrebu te su kroz veljaču održana i predavanja Vernese Smolčić i Vibora Jelića.

Nema postova za prikaz