Gordana Deranja, Zlatko Komadina i grad Bjelovar dobitnici su priznanja PRO PR Awards

Foto: Grad Bjelovar/Facebook

Ovogodišnji dobitnici prestižnog priznanja PRO PR Vision Manager su Gordana Deranja, predsjednica uprave Tehnomonta te u skladu s javno dostupnim pravilnikom po prvi puta predstavnik javne uprave, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, a priznanje Vision City pripada gradu Bjelovaru.

Kako stoji u obrazloženju : “Grad Bjelovar u posljednjih nekoliko godina sprovodi projekte koji osiguravaju gradu pozitivan publicitet, a samim time otvaraju mnoge mogućnosti za razvoj, život i omogućavaju njegovim stanovnicima, turistima kroz pozitivne komunikacijske poruke nove mogućnosti za suživot. Najavom projekata, ostvarenjem obećanih te onih koji su u tijeku, grad Bjelovar zaslužuje titulu PRO PR GLOBE Award Vision City. PRO PR konferencija organizira se svake godine u drugoj državi te u skladu s pravilnikom, ovo priznanje pripada gradu iz države u kojoj se organizira ova konferencija. Gradovi kojima je uručeno ovo priznanje su: Maribor, Pula, Varaždin, Kotor, Šibenik, Novi Sad, Mali Lošinj, Žalec, Trebinje.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodjele nagrada u kojem pobjednike nominiraju i četiri svjetske komunikacijske udruge: International Public Relations Association (Međunarodna udruga za odnose s javnošću) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruga za odnose s javnošću i komunikaciju) – PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašteni institut za odnose s javnošću) – CIPR.

Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran je na dodjelu priznanja pojedincima, ne projektima, a u ovom procesu nagrađivanja dobitnici priznanja ne uplaćuju nikakva financijska sredstva.

Priznanja PRO PR Awards dodjeljuju se još u kategorijama: PRO PR Infigo Awards za poseban doprinos razvoja struci, integriranih komunikacija, a ovogodišnji dobitnik priznanja je Toni Tomašek, direktor Publicis Grupe, Slovenija te PRO PR GLOBE Awards pojedincima iz industrije odnosa s javnošću, njima ukupno 25, iz 12 zemalja, bit će uručena kao i ostalim dobitnicima unikatna umjetnička djela studenata Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, kao i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager, koja dobivaju gradovi i pojedinci iz država u kojima se organizira konferencija. Svečano uručenje priznanja održat će se u sklopu međunarodne PRO PR konferencije 5. svibnja.

Nema postova za prikaz