Udruga Potrošač BBŽ održala skupštinu u Garešnici

Udruga za zaštitu potrošača Bjelovarsko-bilogorske županije, sa sjedištem u Garešnici, danas je održala godišnju skupštinu. Predsjednik Slavko Tremski podnio je izvješće o radu u 2022. godini, a donijet je i program rada za ovu. Naglasak je na edukaciji svih dobnih skupina u zaštiti potrošačkih prava. Vezano uz telekomunikacije, održavaju se predavanja po školama, u suradnji s predstavnicima HAKOMA- državne agencije za mrežne djelatnosti. Mnogima se pomaže i kod sudskih sporova s teleoperaterima, rekao je Tremski te istaknuo da i sami članovi prolaze edukaciju:

Građane se informira kroz medije, kao i na gradskim tržnicama i sajmovima, poput Gudovca te podjelom letaka. Udruga ima predstavnike i u tvrtkama, pa tako i u Elektri Križ. Primjerice, mnogi ne znaju da je za promjene nositelja priključka potrebno podnijeti zahtjev s izvodom iz gruntovnice, kako ne bi izgubili pravo, spomenuo je Zdravko Andri, kao predstavnik u tom tijelu. Problemi koje rješavamo su često zajednički i važno je da nas uvažavaju, poručio je Valent Duković, predstavnik udruge u garešničkom Komunalcu. Skupštini su nazočili i gosti iz Udruge potrošača Glas iz Vinkovaca.

Svi kojima je pomoć potrebna mogu se obratiti u Nazorovu 25 ili kontaktirati Udrugu za zaštitu potrošača u Nazorovoj 25 u Garešnici, na mobitel broj: 099/591 6772 ili mail: bbz.potrosac@gmail.com.

Nema postova za prikaz