Ovo su najbolji sportaši Bjelovarsko-bilogorske županije u 2022. godini

Jučer je u kulturnom centru u Rovišću održano proglašenje najboljih sportaša, sportašica, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Bjelovarsko-bilogorske županije za 2022. godinu.

Ela Jelić iz Taekwondo kluba Omega i Miran Maričić iz Streljačkog društva Bjelovar 1874 najbolji su sportaši županije. Priznanje za najbolju žensku ekipu dobile su rukometašice ŽRK Bjelovara, dok su strijelci streljačkog društva Bjelovar 1874 proglašeni najboljom muškom momčadi.

U jakoj konkurenciji, dobrim rezultatima mogu se pohvaliti članovi garešničkog Savate kluba Šan, koji na svojoj stranici, uz čestitke nagrađenima, a posebno svojim borcima, navode da je:

  • Robert Rijetković primio zlatnu plaketu za najboljeg kadeta županije u prošloj godini
  • Tomislav Kranjec također je primio zlatnu plaketu za najboljeg juniora
  • Ena Katalenić primila je brončanu plaketu u juniorskom uzrastu.

Nadalje, trofej sportske zajednice pripao je nogometnom klubu Mladost Nada iz Hrastovca, dok je brončana plaketa zajednice pripala streličarskom klubu Bjelovar.

Dodijeli nagrada osim Fredija Palija predsjednika sportske zajednice županije, kao gosti nazočili su i župan Marko Marušić, dopredsjednik HNS-a i predsjednik nogometnog saveza županije Slavko Prišćan te Hrvoje Balen pomoćnik tajnika HOO za lokalni sport.

Nema postova za prikaz