Najveće prekoračenje brzine u Kapelici

Tijekom proteklog vikenda bjelovarsko-bilogorska policija zabilježila je 136 prekršaja. Od toga se sedam odnosilo na alkohol, a najviše promila- 1,81, imao je 51-godišnji vozač u Diošu. Od 74 prekoračenja brzine najveće je izmjereno na garešničkom području, u Kapelici- od 105 kilometara na sat na dionici gdje je dozvoljeno 50.

Pored 41 ostalog prekršaja, njih 10 se odnosilo na pojas te 4 na mobitel. Bilo je i osam prometnih nesreća, od kojih sedam s materijalnom štetom i jednom lakše ozlijeđenom osobom, a zbog veće sigurnosti na cestama, policija nastavlja poduzimati slične mjere.

Na Proljetnom sajmu u Gudovcu bile su prilične gužve, ali je sve prošlo bez kaznenih radnji. Od kriminaliteta spomenimo još dvije krađe- dječjeg bicikla i romobila u Bjelovaru, sa štetom od 300 eura te novca i nakita od više tisuća eura iz kuće u Prespi, za koje traju kriminalistička istraživanja.

Evidentirana je i dragovoljna predaja oružja i streljiva u okolici Bjelovara, koje je oduzeto do uništenja, bez sankcija te se poziva i ostale građane da jednako postupe.

Nema postova za prikaz