Održana završna konferencija projekta “Iz kulture u poduzetnišvo” Gareš’kog Kulturnog centra

Proteklog je vikenda u Centru za posjetitelje „Natura 2000“ održana Završna konferencija projekta “Iz kulture u poduzetnišvo” Gareš’kog Kulturnog Centra. Konferencija je započela u 17 sati, a prisutno je bilo 40-a gostiju, od samih članova Udruge i zaposlenika GKC-a, partneri iz udruge Krugovi iz Zagreba do predstavnika gradskih vlasti i institucija te brojnih prijatelja ove udruge. Na samom početku sve prisutne pozdravila je predsjednica GKC-a, Svjetlana Biuklić:

Podsjećamo, ova garešnička udruga u kulturi  započela je s provedbom svog projekta 01. listopada 2020. godine putem kojeg se transformirala u društveno poduzeće. Projekt je sufinanciran iz  Europskog Socijalnog Fonda, Operativnog programa  „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. godine“. O svemu više rekao je voditelj projekta, Vjekoslav Martinić:

Prisutnima se obratila i stručna suradnica za ljudske resurse iz partnerske udruge Krugovi, Tihana Pandl, a na samom kraju i garešnički gradonačelnik, Josip Bilandžija koji je zahvalio Gareš’kom Kulturnom Centru na svom naporu koji ulažu u promociju svog rada, ali ponajviše na promociji Grada Garešnice čije ime ponosno nose gdje god bili.

Cijeli program uveličan je nastupom članova GKC, MVS MedjuWodje.

Nema postova za prikaz