U Palešniku smrtno stradao 31-godišnjak, policija pronašla vozilo

U Palešniku je jutros pronađeno tijelo muškarca. Kako javljaju iz policije, hitna medicinska pomoć na teren je izašla po dojavi Centra 112 oko 04,30 sati, a u kojoj je navedeno da u Palešniku na kolniku leži nepoznata osoba.

“Ekipa hitne medicinske pomoći na terenu je konstatirala smrt muške osobe starosti 31 godinu”, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske te naveli kako je “došlo do naleta vozila na 31-godišnjaka koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Nepoznati vozač udaljio se s mjesta prometne nesreće bez da je pružio pomoć unesrećenom. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalog.”

Kako dalje navode, “brzim djelovanjem policije terenskim provjerama pronađeno je vozilo koje se dovodi u vezu s prometnom nesrećom. U tijeku je provođenje dokaznih i izvidnih radnji.”

Rezultatima kriminalističkog istraživanja izvijest će po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zaključili su.

Podsjetimo, od 05,00 sati za sav promet zatvorena je bila državna cesta DC-45 te se promet odvijao obilazno Veliki Zdenci-Ilovski Klokočevac-Tomašica-Kajgana- Zdenčac- Garešnički Brestovac i obrnuto.

Nema postova za prikaz