Nogometni vikend potvrdio dva prvaka – Hajduk iz Hercegovca u 1. ŽNL i Pitomača u 4. NL BJ-KC-VT

Izvor: Facebook

Pred sam kraj sezone NK Garić iz Garešnice niže pobijede. Proteklog vikenda, osigurali su ju u Suhopolju. Tamo su pobijedili domaćina rezultatom 0:6, a pogotke su postigli – Starčević, kožuhar i Jergović. Do kraja sezone očekuje ih još samo jedno kolo, na domaćem terenu, protiv Dinama iz Predavca, a potvrđen je i prvak lige – Pitomača s ukupno 69 bodova.

Izvor: Facebook NK Pitomača

U 1. ŽNL naslov prvaka dolazi u Hercegovac za 100. godina postojanja kluba

U 1. ŽNL do kraja su ostala još dva službena kola te nadoknade utakmica koje su početkom svibnja bile odgođene zbog lošeg vremena ili potopljenog terena. Unatoč tome, prvak lige već se zna, a ove godine najsjajniji trofej dolazi u Hercegovac kod nogometnog kluba Hajduk, ujedno i za proslavu 100. godišnjice od osnutka kluba. Oni su proteklog vikenda na domaćem terenu pobijedili ekipu berečkog Tomislava s rezultatom 6:1, a pobjede su još zapisali Ivanska, Ribar iz Končanice i Rovišće.

Dodajmo još kako je ovo četvrti put u 100. godina da je Hajduk osvajač 1. ŽNL, a ekipa s kojom su ostvarili ovaj uspjeh sastoji se većinom od domaćih igrača, među kojima je najbolji stijelac lige Luka Slivar, potom Bašljan, Laznicki, Šimon, Kudlač, Jurčević, Havliček, Kralj, Cindrić, Vojković, Šotiček, Šegavac, Čegec, Naglić, Belak i Horak, golmani Ulovac, Cjetojević i Jošćak te uz pojačanja – Vidakovića i blizance iz Brazila Diega i Dioga.

Izvor: facebook NK Hajduk Hercegovac

Do kraja 2. i 3. ŽNL još dva kola

U 2. ŽNL obje Mladosti zapisale su poraze – ona iz Nove Ploščice u Dežanovcu 3:2, a Mladost Dar. Brestovac u Narti 1:0. Palešnička Lasta odigrala je nerješenu utakmicu 1:1 protiv Mlinara, dok je u 3. ŽNL Sjever Moslavina iz V. Trnovitice pobijedila Bedenik na gostovanju 1:6. Kod Juga su pobjede zapisali Sokol, Bršljanica, Radnički, Jovača i Ribar iz Kaniške Ive.

Nema postova za prikaz