Međuopćinsko vatrogasno natjecanje u Garešničkom Brestovcu

U subotu je u Gar. Brestovcu, u organizaciji VZG Garešnice i DVD-a Brestovac, održano međuopćinsko vatrogasno natjecanje. Ukupno se natjecalo 12 natjecateljskih postrojbi iz VZG GAREŠNICE i dvije postrojbe VZO Berek iz DVD-a RUŠKOVAC.

U kategoriji vatrogasnog pomlatka 6-12 godina u vježbi s brentačama 1. mjesto osvojila je ekipa muškog pomlatka DVD-a Brestovac, 2 mjesto DVD ZDENČAC, 3 mjesto DVD TOMAŠICA i 4 mjesto DVD Veliki Pašijan.

U kategoriji vatrogasne mladeži 12-16 godina nastupile su dvije desetine iz DVD-a ZDENČAC I DVD-a TOMAŠICA u vježbi s preprekama i 1 mjesto osvojila je muška mladež DVD-a TOMAŠICA, a drugo mjesto DVD ZDENČAC.

U kategoriji odraslih vatrogasaca u vježbi 3/1a nastupilo je ukupno 6 postrojbi i to 5 u kategoriji muški „A“ (do 30 godina) i 1 u kategoriji muški „B“(preko 30 godina).

U kategoriji muški „ A“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a BRESTOVAC, drugo mjesto DVD ZDENČAC i treće mjesto DVD Dišnik, četvrto mjesto DVD Bršljanica,5 mjesto DVD KANIŠKA IVA.

U KATEGORIJI MUŠKI „B“ bila je jedna postrojba DVD-a KAPELICA.

Na natjecanju su nastupile i dvije postrojbe iz VZO BEREK i to muški pomladak 6- 12 godina u vježbi s brentačama i muški „B“ u vježbi 3/1A.

Tri prvo plasirane postrojbe kategorije muški „A“ i jedna muški „B“ i 2 postrojbe vatrogasne mladeži 12- 16 godina nastupit će na županijskom vatrogasnom natjecanju 2. srpnja u Bjelovaru.

Tom prigodom održat će se i susret prijateljstva vatrogasne mladeži 6-16 godina.

Nema postova za prikaz