Gradski vijećnici donijeli odluke o produženom boravku u OŠ Garešnica

Izvor: Facebook/Osnovna škola Garešnica

Produženi boravak za učenike – tema je o kojoj će se razgovarati danas s roditeljima školaraca koji od jeseni polaze prva dva razreda u Osnovnoj školi Garešnica. Sastanak je sazvan za 17 sati, no prije toga, temu je na današnjoj sjednici gradskog vijeća potaknula i HDZ-ova Andrea Bengez.

Najavljeno je da se s tim programom kreće nakon što škola preuzme osnivačka prava nad školom i današnji sastanak, nakon obimnih priprema, prvi je korak kontakta s roditeljima potencijalnih malih polaznika, odgovorio je gradonačelnik Josip Bilandžija;

Osim pogodnosti za roditelje, koji će znati da su im školarci zbrinuti nakon završetka nastave do njihova povratka s posla, ali i za učenike koji će u to vrijeme napraviti zadaće, benefit su i nova zapošljavanja.

U svakom slučaju, na današnjem sastanku bit će poznatije jesu li roditelji i u kojoj mjeri zainteresirani za osnivanje i provedbu programa produženog boravka u garešničkoj osnovnoj školi. Ukoliko će se sve odvijati prema planu, isti bi bio u pogonu s prvim danom nastave nove školske godine, 04. rujna.

Nema postova za prikaz