DVD Kajgana pobjednik 12. Kupa Ilove u Kajgani

Domaćin, DVD Kajgana pobjednik je 12. Kupa Ilove u svom mjestu, koji je organizirao i proveo na blagdan zaštitnika sela, sv. Ivana Krstitelja. Natjecalo se u rušenju mete starom ručnom vatrogasnom štrcaljkom te u povlačenju cijevi. Cilj je okupiti društva uz tok rijeke Ilove, kojih se odazvalo 14 iz Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije.

Od 13 muških ekipa, nakon domaćina slijedi DVD Palešnik, treći Brestovac i četvrti Trnovitički Popovac. Kod žena, u rušenju mete Šartovac je bio bolji od Daruvarskog Brestovca, koji je pak odnio pobjedu u povlačenju vatrogasne cijevi. U tome su snage odmjerili i muški vatrogasci, što je najbolje pošlo za rukom susjednoj Tomašici, drugi su bili gosti iz Palešnika, dok je treći Dišnik nadigrao Zdenčačane, saznajemo u konačnim rezultatima organizatora. Dobrog raspoloženja nije manjkalo, a također niti na vatrogasnoj zabavi u večernjim satima. Čestitamo svima!

Prema redu prijava, u Kajgani su još bili i Dobrovoljno-vatrogasno društvo Kapelica, Uljanik, Trnovitički Popovac, Ilova, Gornji Uljanik te Velika i Mala Bršljanica. Pokrovitelj Kupa Ilove je Vatrogasna zajednica grada Garešnica, uz pomoć Grada Garešnice.

Nema postova za prikaz