U Vel. Trnavi obračun sa susjedima, u Dišniku prevrnuće traktora

Iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske saznajemo da je jučer bilo dosta aktivnosti. Javni red i mir narušen je dva puta, na Hitnom prijemu bjelovarske bolnice i u Velikoj Trnavi, gdje je došlo i do fizičkog obračuna između susjeda, izdvaja Barbara Vukalović.

Dogodile su se i dvije nesreće s ozlijeđenim osobama, koje su zadržane na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici. Na muškarca u šumi u Maglenči pala je suha grana, dok se na 62-godišnjaka u Dišniku prevrnuo traktor. Zadobio je teške ozljede koje bi bile i veće da se između njega i traktora nije našla rolo-bala sijena, potvrdili su tamošnji vatrogasci koji su pomogli kod dolaska Hitne. Iz policije kažu:

U prometu, od tri nesreće dvije su bile na garešničkom području bez ozlijeđenih osoba, dok je na bjelovarskom jedna osoba ozlijeđena. U cilju smanjenja ukupnog broja prometnih nesreća i veće sigurnosti svih sudionika, i ovog vikenda policija će pojačanoi nadzirati promet. U nedjelju slijedi i dodatna akcija na brzinu kretanja vozila, od 12 do 20 sati.

Nema postova za prikaz