Iz policijske bilježnice

Najviše posla bjelovarsko-bilogorska policija i ovog je vikenda imala u prometu. Dogodilo se pet prometnih nesreća. U Starim Skucanima je ozlijeđen 48-ogodišnji vozač čije je vozilo,  uslijed neprilagođene brzine i slijetanja, udarilo u ogradu mosta te završilo na krovu. U Lasovcu je u petak u naletu vozila teško ozlijeđen pješak, dječak od 13 godina. Vozač je bio pod utjecajem alkohola.

U policijskom izvješću koje donosi Barbara Vukalović, su i rezultati vikend akcije u prometu. Evidentirano je 160 prekršaja, od kojih 75 posto čini prekoračenje brzine. U tome je rekorder bio vozač u Prgomelju koji je umjesto dozvoljenih 50, vozio 106 kilometara na sat. Rekorder za volanom s  najvećom količinom alkohola, 1,3 promila, zaustavljen je u Garešnici.

Narušavanja javnog reda i mira nije bilo, ali vikend nije prošao bez krađa. Iz šume kod Velikog Grđevca nestalo je 17 stabala.

Županijska policija i jučer je provela izdvojenu akciju u prometu, usmjerenu na prekoračenje brzine. Kroz osam sati trajanja, utvrđena su 53 prekršaja.

Nema postova za prikaz