Završena istraga narušavanja javnog reda i mira u Severinu, uhićena trojca muškaraca

PU Bjelovarsko-bilogorska objavila je i službeno priopćenje o uhićenju trojce izgrednika zbog nedjeljne tuče ispred ugostiteljskog lokala u Severinu. Među uhićenima je i severinski načelnik, Žarko Žgela, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

Policijski službenici Policijske postaje Bjelovar jučer, 12. srpnja, dovršili su kriminalističko istraživanje vezano uz događaj od nedjelje, 9. srpnja, koji se dogodio oko 23.00 sata u Severinu.

U ugostiteljskom objektu i na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta trojica muškaraca u dobi od 58, 27 i 24 godine su narušavali javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, čime su ostvarili obilježja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

58-godišnjak i 27-godišnjak su u ugostiteljskom objektu vrijeđali vlasnicu revoltirani što ih djelatnica ne želi uslužiti pićem. Potom su na parkiralištu 27-godišnjak i 24-godišnjak verbalno i tjelesno napali više osoba koje su stale u obranu vlasnice, a u međuvremenu je 58-godišnjak verbalno i tjelesno napao 28-godišnju vlasnicu.

U događaju je, uz trojicu počinitelja, sudjelovalo još pet osoba od kojih je troje zadobilo lake tjelesne ozljede. Ozlijeđena je 28-godišnja vlasnica te 36-godišnji i 31-godišnji gosti ugostiteljskog objekta.

Trojica počinitelja su uhićena te će u zakonskom roku uz optužni prijedlog biti dovedeni sudcu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Bjelovaru. 

Nema postova za prikaz