Više od 11 tisuća eura za Društvo žena Garešnički Brestovac za projekt “Podrška sadašnjim i budućim roditeljima u ruralnoj sredini”

Izvor: pexels

Društvu žena Garešnički Brestovac odobren je projekt naziva “Podrška sadašnjim i budućim roditeljima u ruralnoj sredini”. Prema Odluci Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, dodijelit će im se 11.862 eura, a sve za edukativne aktivnosti namijenjene budućim i postojećim roditeljima s područja grada Garešnice i općina Hercegovac i Velika Trnovitica.

Iste će provoditi stručnjaci – dr. Pavlović, Čatipović i drugi, a osim edukacija, udruga će nabaviti osnova sredstva za rad (računalo, printer, stolovi i stolice za djecu). Neke od tema koje će se obrađivati stoga su – što očekivati na porodu, dojenje, senzomotorički razvoj bebe, baby handling, masaža bebe, važnost čitanja djeci te odgoj djece 1.-6.god starosti.

Partneri na projektu su Grad Garešnica i Dječji vrtić Maslačak Garešnica, a projektnu prijavu izradili su djelatnici Poduzetničkog centra Garešnica.

Nema postova za prikaz