„Trava“ u plasteniku

Policija je i jučer, temeljem sudskog naloga, obavila pretragu kuće, okućnice i vozila, ovaj put ne zbog oružja, već zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. U utorak, 01. kolovoza, policijski službenici Službe kriminalističke policije temeljem sudskog naloga obavili su pretragu obiteljske kuće, okućnice i drugih prostorija te osobnog vozila u jednom mjestu u okolici Daruvara, a koje koristi 26-godišnji muškarac.

Pretragom okućnice u plasteniku je pronađeno nekoliko desetaka biljki indijske konoplje tipa marihuane visine od 42 do 119 cm, koje je 26-godišnjak uzgajao za proizvodnju droge, a u kući je pronađeno više od pola kilograma cvjetova marihuane i veća količina lišća.

Uz to su pronađeni i od njega oduzeti razni uređaji koji služe za uzgoj i sušenje biljki indijske konoplje, a to su ventilatori, prijenosna klima, odvlaživač zraka potom digitalna vaga, metalna drobilica, aparat za vakumiranje i drugo.

Osnovano se sumnja da je 26-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama tako da protiv njega slijedi kaznena prijava.
 Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Nema postova za prikaz