Krali iz državne šume

Tijekom vikenda iza nas, kako javljaju iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, u dvije nesreće su dvije osobe ozlijeđene, jedna lakše, jedna teže. Iz područja kriminaliteta izdvajamo dvije prijavljene krađe, jedna o ukradenom biciklu u Novoseljanima, a druga je bila na području Malog Pašijana i Velike Mlinske, gdje je iz državne šume otuđeno pet stabala graba i bagrema, čime su oštećene Hrvatske šume, odnosno Šumarija Garešnica. Postupano je po jednom događaju s obilježjima narušavanja javnog reda i mira u Predavcu. Više iz PU, Maja Barbir Grubić:

Na bjelovarskom području je, u sklopu akcije “Manje oružja – manje tragedija”, jedna osoba predala prerađenu zračnu i jednu automatsku pušku s pripadajućim okvirima.

Što se tiče prometnih aktivnosti, u akciji koja je provedena tijekom vikenda, zabilježeni broj prekršaja je bio ispod prosjeka. Utvrđeno je ukupno 76, od čega je četiri vožnje pod utjecajem alkohola, a najveća izmjerena koncentracija alkohola je 2,09 promila u Dapcima. Tu je i 13 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine, a najviša je izmjerena u Čazmi i iznosila je 95 km na sat, na dionici ceste gdje je ograničenje 50 km. Izdvajamo također 11 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, dva prekršaja nepropisnog korištenja mobitela u vožnji te 46 ostalih prekršaja.

Nema postova za prikaz