NK-Garić pobjednik turnira u Garešničkom Brestovcu 2023.

Pobjednik Memorijalnog turnira u Garešničkom Brestovcu, Piršić – Kretić – Silović – Brezovac, je garešnički Garić, drugi je Libertas iz Novske, treći Hajduk iz Hercegovca, a četvrti domaćin, NK-Brestovac. Najboljima je nagrade i pehare uručio gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija, a to su Tomislav Dubravac- vratar turnira i najstrijelac Dorijan Šinko, obojica iz redova Garića, dok je najbolji igrač Antonio Đusi iz Libertasa. To je i prilika za pripreme klubova, potvrđuje novi trener Garića, a dosadašnji igrač koji će po potrebi i dalje zaigrati, Dragan Vaclavek:

Nazočili su i roditelji tragično preminulih igrača kojima je posvećen turnir, a o čemu svjedoči i spomen-ploča na objektu kluba, iz kojeg zahvaljuju svima koji su pomogli u provedbi. U svemu je najvažnije druženje, uz tradiciju održavanja memorijalnog turnira, istaknuo je predsjednik kluba domaćina Alen Brezovac.

Novoizabrani predsjednik NK-Garića Željko Ščuković i predsjednik NK-Brestovca Alen Brezovac na turniru u Garešničkom Brestovcu.

Izvor- NK-Brestovac i Krugoval 93,1 MHz Garešnica

Nema postova za prikaz