Održan plenum klubova NS BBŽ

Nogometni savez Bjelovarsko-bilogorske županije početkom tjedna održao je plenum klubova u Novoj Rači, čiji je domaćin bio NK-Trnski, o čemu govori i novi broj službenog glasila. Županijske nogometne lige broje 53 kluba u Prvoj, Drugoj te Trećoj Sjever i Jug, od kojih se odazvalo 49 predstavnika.

Ujedno je potvrđeno da su dva člana Treće ŽNL Sjever NK-Galovac i NK-Hrvatski Sokol odustali od natjecanja u novoj sezoni 2023./24., o čemu su obavijestili ured Saveza te se stavljaju u status mirovanja.

Poznati su i parovi prvog kola kupa, njih 14, koji se igra u nedjelju 13. kolovoza, dok drugo kolo slijedi u drugu nedjelju.

U nedjelju se igra prvo kolo kupa Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije. Sastaje se 14 parova prema listi uspješnosti, a igra se u tri termina, od kojih klubovi sa šireg garešničkog područja u 17,30. To su: Vihor i palešnička Lasta, Mladost Nova Ploščica i Signal, Radnički i Dišnik, zatim Šandrovac i Junak, Moslavina Donja Petrička i Mladost-Nada, Ilova i Croatia te Ribar i uljanički Polet. Drugo kolo županijskog nogometnog kupa igra se iduće nedjelje, 20. kolovoza.

Nema postova za prikaz