Skupina U-9 NK-Garića odlična na turniru u Kutini

Limači Garića, skupina U-9, osvojili su drugo i treće mjesto na nedavnom Memorijalnom turniru Petar Gligić, u Kutini. Na uspjeh svoje dvije ekipe, pored malih nogometaša i njihovih roditelja, ponosan je i trener Petar Batinić, kao i pomoćni trener Momir Prodanović.

HNŠK Moslavina Kutina već 12. godinu za redom krajem kolovoza domaćin je i organizator Memorijalnog turnira Petar Gligić. Spomenuti se turnir od 2012. godine igra u znak sjećanja na dugogodišnjeg trenera njihove Škole nogometa, a svake godine privlači velik broj mladih igrača. Pobjednici ovogodišnjeg turnira su limači HNŠK Moslavine, dok su ekipe Garića 1 i 2, u uzrastu U-9, kao što smo rekli, osvojile drugo i treće mjesto. Također, na turniru se natjecalo i u kategoriji U-11 gdje su brončanu medalju odnijeli dječaci iz Daruvara.

Podsjetimo još, danas istječe rok za prijavu na jubilarni 10. Međunarodni nogometni turnir limača „Desetka“, garešničkog Garića, za kategorije U-9 i U-11, koji će se igrati ove subote i nedjelje u garešničkom Sportskom parku.

Nema postova za prikaz