U Duhovima dvoje ozlijeđenih, a traktor u putnom jarku

Jučerašnji dan bio je relativno miran za bjelovarsko-bilogorsku policiju, no bez krađa i prometnih nesreća nije prošao. U Bjelovaru je ukradeno više stabala, čime je 52-godišnji vlasnik oštećen za 1600 eura.

Od pet prometnih nesreća izdvajamo onu u Duhovima, gdje su jučer iza 15 sati ozlijeđene dvije osobe u automobilu daruvarskih oznaka. Na njih je naletio 67-godišnjak s vozilom bjelovarske registracije, pretičući traktor u zavoju, na punoj liniji. Stoga je zaradio kaznenu prijavu za izazivanje nesreće, u kojoj je još traktor sletio u putni jarak, izdvaja Barbara Vukalović iz Policijske uprave.

Spomenimo i akciju pojačanog nadzora biciklista u vrijeme smanjene vidljivosti te vozača osobnih prijevoznih sredstava, poput romobila. U slučaju biciklista bilo je devet prekršaja, a kod ostalih jedan, a dodajmo da policijski službenici nisu samo utvrđivali prekršaje, već djelovali i preventivno. Naime, dijelili su reflektirajuće prsluke onima koji ih nisu imali, kako bi ih ubuduće koristili i bili sigurniji u prometu.

Nema postova za prikaz