Obilježavanje Dana općine Berek 2023.

Općina Berek 29. rujna slavi svoj dan i blagdan zaštitnika, sv. Mihovila. Tim povodom je predstavljena monografija prošloga tjedna, dok će svečana sjednica Općinskog vijeća s dodjelom priznanja biti u četvrtak, u podne. Program od petka do nedjelje u znaku je brojnih sportskih i zabavnih sadržaja za posjetitelje, uz slobodan ulaz. Na sam Dan općine u petak nakon mise, iza podneva će krenuti školski i nastupi KUD-a Prijatelji Berek, potom uz druženje s podjelom hrane pod šatorom.

U subotu će šest KUD-ova nastupiti u 19 sati u Kulturnom centru, dok u 21 sat slijedi koncert Slavonskih lola, pod šatorom. Poziv svima upućuje načelnik Mato Tonković:

U nedjelju u 13 sati kreće natjecanje u kuhanju gulaša i pečenju roštilja, uz prethodne prijave u Općini, na broj 548-017 ili na mail opcina@berek.hr  Općina osigurava meso, začine i piće.

Novost je Kup Bereka u ribolovu, na kojem će se predstavnici Mjesnih odbora s dva člana natjecati 24 sata, od subote u 14, do nedjelje u 14 sati na ribnjaku Sedlić u središtu Bereka.

Nema postova za prikaz