U Garešnici nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću

Policijsko izvješće za posljednja 24 sata navodi tri razne krađe te provalu na garešničkom području. Više je rekla, Barbara Vukalović:

Također, zabilježena je i jedna dragovoljna predaja ručne bombe u Bjelovaru, a vezano uz promet, dogodila se jedna nesreća, u Međurači.

Do nesreće je došlo kada je 59-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te prešao na lijevu stranu kolnika i sletio u lijevi putni jarak gdje se vozilo prevrnulo i udarilo u betonski stup javne rasvjete koji je od siline udarca puknuo. Na mjestu događaja su intervenirali pripadnici Vatrogasne postrojbe općine Nova Rača. U nesreći je teške tjelesne ozlijede zadobio 59-godišnji vozač koji je vozilom Hitne medicinske pomoći Bjelovar prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.   

Od ostalih događanja, policijsko službenici proveli su kontrolu prometa usmjerenu na nepropisno parkiranje, posebno na mjesta rezervirana za invalide.

Recimo odmah kako će još jedna akcija, s naglaskom na nekorištenje pojasa i nepropisnu uporabu mobitela, bit u četvrtak, 28. rujna.

Nema postova za prikaz