Garešnički SDP ostao bez vodstva, ostavku dao i predsjednik

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Garešnica, Milorad Cvjetojević podnio je ostavku na mjesto predsjednika. Navodi da je ostao sam, jer je vodstvo stranke nestatutarno brisalo dio članstva, a dio članova, nezadovoljnih stanjem, je samovoljno istupilo iz gradskog odbora. U pismenoj ostavci navodi; „Umjesto da se okupljamo, SDP nastavlja s politikom rastakanja jer im je važnija forma, a ne sadržaj“.

Iako je ujutro iz redakcije Krugovala upućena zamolba za komentar, iz središnjice nikakav odgovor nije stigao. Istovremeno, u kratkom telefonskom razgovoru, Cvjetović je dodao da ostaje član stranke, koja na području grada ima trenutno stotinjak članova, ali obzirom da  u gradskom odboru više nema nikoga, upitno je kako će se stvari dalje odvijati.

Podsjetimo, Cvjetojević je član stranke od 2011.godine, a na čelo gradske organizacije u Garešnici došao je u studenom 2021. godine. Već prije toga počelo je osipanje članstva, i koji tjedan prije obznanjeno je da oko 300 SDP-ovaca s područja Bjelovarsko- bilogorske  županije, napušta stranku.

Iako su stranke u punom zamahu priprema za parlamentarne izbore iduće godine, još se nadamo da će nam stići komentar iz središnjice. Ukoliko dođe, naknadno ćemo ga objaviti.

Nema postova za prikaz