Čestitka župana Marka Marušića povodom Svjetskog dana učitelja

Poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, stručne suradnice i suradnici, ravnateljice i ravnatelji!

Povodom Svjetskog dana učitelja upućujem Vam, u ime Bjelovarsko-bilogorske županije te u svoje osobno ime, najiskrenije čestitke kojima želim izraziti duboku zahvalnost za Vašu predanost u radu s djecom i mladima. Obrazovanje novih generacija je , prije svega, poziv na kojem se temelji razvoj svakog društva jer samo stručni, sposobni i marljivi ljudi mogu ostvariti napredak kojem svi težimo.

Učiteljski poziv je više od poučavanja. Vi svojim radom i ljudskim vrednotama činite škole mjestom u kojem učenici stječu pozitivan odnos prema radu i životu. Učiteljskim radom se stvaraju novi stručnjaci, nova zanimanja. Niti jedno drugo zanimanje nema takvu ulogu i značenje!

Bjelovarsko-bilogorska županija stavlja obrazovanje na vrh liste prioriteta. Nastojimo kroz financiranje brojnih projekata ostvariti što bolje uvjete za rad i boravak u školama.

Školska godina u koju smo zakoračili bit će obilježena početkom priprema projekata za ostvarivanje uvjeta prelaska škola u jednosmjenski rad kojim će se učiteljima i učenicima omogućiti novi i kvalitetniji sadržaji .

Želim Vam puno uspjeha u radu i privatnom životu.

Sretan Vam Svjetski dan učitelja!

Izvor: BBŽ

Nema postova za prikaz