51. sabirna akcija HCK Solidarnost na djelu 2023.

Hrvatski Crveni križ danas provodi 51. sabirnu akciju „Solidarnost na djelu 2023.“, kao jednu od zajedničkih akcija. Skladište Crvenog križa Garešnica dežura ovog poslijepodneva, od 12 do 18 sati, kako bi građani mogli donijeti pomoć: odjeću, obuću, kućanske aparate i posuđe, igračke, informatičku opremu i slično, a redovne podjele danas neće biti, pojašnjava ravnateljica Melita Lozina.

Akciju provode i u suradnji s partnerima: Osnovnim školama Garešnica, Hercegovac, Berek, Trnovitički Popovac i Trnovitica, kao i Srednjom školom Garešnica. Učenici osnovnih škola prikupljaju financijska sredstva prema mjestu prebivališta, na ovjerenim i numeriranim listama, a srednjoškolci unutar škole.

Garešnički učenici to će učiniti u utorak poslijepodne, dok će toga dana na tržnici, od 8 do 11 sati, dežurati djelatnici i volonteri Crvenog križa Garešnica, kako bi novac mogli darivati i ostali zainteresirani.

Svima zahvaljuju na doprinosu i dobročinstvu, u akciji s motom “Ne dvoji, za drugoga izdvoji“!, a otvoreni su za upite građana u uredu društva, na broj 531-156, ističe ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Garešnica Melita Lozina.

Nema postova za prikaz